O NAMA

Aurora

Aurora je vrhunski opremljen, novoizgrađeni motel koji se nalazi na udaljenosti od centra Sarajeva na oko 6 km. Raspolažemo kapacitetom od 7 savremeno opremljenih soba, od kojih svaka posjeduje LCD, klima uređaj, telefon, besplatan WI FI, tuš kabine. Naš motel je kategorisan sa 3 zvjezdice i pored smještajnih jedinica nudi i određene pogodnosti, kao što je sala sa kapacitetom do 370 mjesta, idealno mjesto za vjenčanja i druge vrste događaja, kao što su promocije, proslave, seminari, izložbe, rođendani, konferencije i drugo.


Motel Aurora će bez sumnje osigurati mjesto za sve Vaše uzvanike, te vrhunski ugođaj neovisno da li se radilo o manjoj ili većoj proslavi. Pored moderne i prostrane sale nudimo i veliki parking za goste, kompletnu uslugu u vidu hrane, te dekoraciju enterijera za proslave. Bogat izbor svadbenih menija, noćenje u apartmanu za mladence, te goste, čini ga omiljenim već duži period, a i sama cijena za iznajmljivanje prilagođena je današnjici. Naš tim sastavljen od profesionalnog i srdačnog osoblja, ispuniće svaku Vašu želju ili zahtjev, a sve u cilju Vašeg što boljeg ugođaja.


Motel Aurora pobrinuće se da Vi i Vaši gosti odete više nego zadovolnji ljubaznošću osoblja, očarani dekoracijom sale, te ugodno iznenađeni okusima delicija i gurmanskih specijaliteta koje sa stilom pripremaju vrhuski kuhari.


Pozovite, posjetite nas i uvjerite se zasto nećete morati da gledate dalje.

Besplatan WiFi

Kafa

Besplatan parking

 • Sve pohvale za motel "Aurora".
  Hvala ljubaznom osoblju što su moj boravak u njemu učinili ljepšim.
  Hvala Vam na svemu...
 • Sve preporuke za motel "Aurora".
  Super smještaj, usluga odlična a niska cijena!
  Hvala Vam od srca.
  Željo
Napravite rezervaciju